Skip Navigation

Mysterious Secret Language Jokes

Break the code to find the answers to these mysterious mystery riddles!

Learn the American Manual Alphabet symbols for the letters of the alphabet and you will be able to solve these mystery riddles.

Read each question. Then look at the fingerspelling symbols provided in the box. Figure out what alphabet or number letter each symbol represents. Then you will have the answer to the riddle. If you have trouble you can refer to the American Manual Alphabet Chart.


Highlight the answer boxes with your computer mouse to see the answers. Have FUN!

Jokes

  1. Where do cows go on Saturdays?
    Cow Joke
    Answer: To the...
    moovies!

  2. What is a snake's favorite school subject?
    Snake Joke
    Answer:
    Hisssstory

  3. What goes up when the rain comes down?
    Rain Joke
    Answer:
    An umbrella!

  4. What does a lazy dog do for fun?
    Dog Joke
    Answer: Chases...
    parked cars!

  5. Why did the dinosaur cross the road?
    Dinosaur Joke
    Answer: To get to the...
    museum!

  6. How do you keep a rhinoceros from charging?
    Rhino Joke
    Answer: Take away its...
    credit cards!

  7. What did the dog say when he sat on the sandpaper?
    Sandpaper Joke
    Answer:
    Ruff ruff!

  8. What time is it when the clock strikes 13?
    Clock Joke
    Answer: Time to...
    Fix the clock!

  9. Why are Teddy Bears never hungry?
    Teddy Bear Joke
    Answer: Because they're always...
    Stuffed!

  10. What is a monkey's favorite month?
    Monkey Joke
    Answer:
    Ape-ril!

Try solving some riddles too!